Prifloats logotype

Medarbetarundersökningar

Hur involverar ni medarbetarna i er verksamhetsutveckling? Hur fångar ni upp negativa avvikelser i organisationen tidigt innan de orsakar stora problem? Prifloats modell för medarbetarundersökning skapar nya möjligheter för effektiv verksamhetsutveckling!

Konkurrensen om den bästa arbetskraften är hård och för många organisationer är det avgörande att vara en attraktiv arbetsgivare. En väl genomtänkt medarbetarundersökning är ett kraftfullt verktyg i detta sammanhang.

Att medarbetarna är ”nöjda” på jobbet är dock ingen garanti för framgång. Ni behöver även insikt i hur väl medarbetarna har kännedom om och stöder gemensamma mål och strategier. Dessutom sitter de på en mängd erfarenhet och kloka tankar om vad som kan förbättras i era interna processer. Medarbetarundersökningen, rätt använd, blir ett sätt att involvera och stimulera engagemang och delaktighet.

Kombinera gärna även den årliga medarbetarundersökningen med att ställa en handfull indikativa frågor ett par, tre gånger per år – ett effektivt sätt att ”ta tempen” och se om utvecklingen går åt rätt håll…

Vi har lång erfarenhet från mätning av många verksamheter, effektiva verktyg och hög kompetens. Låt Prifloat bli er partner för effektiva medarbetarundersökningar.

 

Kontakta oss för mer information

NCC Property Development

OlleForsberg3_beskuren_270_146”Prifloats mätningar är ett bra hjälpmedel för att prioritera våra resurser och har på ett överskådligt sätt fokuserat på att driva projektet framåt.” Olle Forsberg, Head of Sales and Investments på NCC Building Norway AS

Nyheter
  • Inga nyheter just nu