Prifloats logotype

Löpande leveransuppföljning

Anser ni att det är viktigt att fånga upp negativa avvikelser från kunder i nära anslutning till leveransen, medan situationen fortfarande går att påverka? Då har Prifloat ett paketerat erbjudande för er med kraftfulla verktyg och effektiva tjänster för löpande leveransuppföljning!

Att löpande mäta kundupplevd kvalitet på levererade varor och tjänster är ett effektivt sätt att kontinuerligt skaffa input för att styra och utveckla verksamheten.

I denna typ av mätning hanteras informationen som färskvara och mätning sker nära inpå det som ofta kallas ”sanningens ögonblick” för vad som levereras och hur det levereras.

Genom att komplettera mätning av era kunders upplevelse med mätning av era egna medarbetares upplevelse av leveransen skapas bra underlag för utveckling av era interna processer. Prifloatsystemets funktion med automatiska varningsmail ger er omedelbar feedback så att ni snabbt kan ta tag i och åtgärda negativa avvikelser i ett tidigt skede

Lång erfarenhet från mätning av många verksamheter, effektiva verktyg och hög kompetens borgar för att Prifloat är den partner ni behöver för att implementera ett effektivt system för löpande leveransuppföljning.


Kontakta oss för mer information

NCC Property Development

OlleForsberg3_beskuren_270_146”Prifloats mätningar är ett bra hjälpmedel för att prioritera våra resurser och har på ett överskådligt sätt fokuserat på att driva projektet framåt.” Olle Forsberg, Head of Sales and Investments på NCC Building Norway AS

Nyheter
  • Inga nyheter just nu