Prifloats logotype

Värdegrund och företagskultur

Lime_270_146Prifloat är ett kunskapsföretag som bygger sina framgångar på den helhet som bildas av enskilda medarbetare med hög kompetens, med bra systemstöd och verksamhetsstruktur i ryggen.

Prifloat som arbetsplats kännetecknas av stort fokus på kundnytta, hög kompetens, högt tempo, stark utveckling och arbetsglädje. Det skall vara kul och utvecklande att jobba på Prifloat och det skall vara kul och utvecklande att göra affärer med oss.

Vi har insikten att ett väl fungerande företag, som skall leverera höga kundvärden, bygger på att varje medarbetare mår bra och drivs av lust och glädje. För att uppnå det menar vi att det krävs en öppen, ärlig och stödjande företagskultur där man utnyttjar varandras styrkor och kompenserar varandras svagheter.

Vi gläds åt varandras framgång och stöttar varandra i motgång. Varje medarbetare förväntas agera med stort engagemang och initiativkraft under eget ansvar. Det innebär att vi vågar göra fel och att vi lär oss av våra misstag.

Som företag och individer gör vi allt för att säkerställa att vi alltid levererar rätt till våra kunder. Individens ansvar för egenkontroll och kvalitet kompletteras av ett väl utvecklat system för kvalitetssäkring i företaget.

NCC Property Development

OlleForsberg3_beskuren_270_146”Prifloats mätningar är ett bra hjälpmedel för att prioritera våra resurser och har på ett överskådligt sätt fokuserat på att driva projektet framåt.” Olle Forsberg, Head of Sales and Investments på NCC Building Norway AS

Nyheter
  • Inga nyheter just nu